keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Fear and loathing in Universal City

Huolimatta aamu-unisuudestamme ja harhaanjohtavasta taksikuskista ("ei sinne enää kannata mennä, se on loppuunmyyty), valloitimme tänään maanantaina LA:n Universal Cityssa sijaitsevat Universal Studiot ja sen yhteydessä olevan Theme Parkin. Universal Studioilla kaikki on mahtavaa, hohtavaa, suurta ja hämmästyttävää.

Värivaloja ja brändejä Universal Studioiden kauppakadulla.

Universal Studioiden Theme Parkissa aloitimme rohkeasti House of Horrorista. Seurauksena oli kolme käheää kurkkua (sieltä ei selviä ulos kirkumatta) ja Päivikin mustelmilla oleva käsivarsi, jossa Hespe roikkui koko talon lävitse. Edellä kulkevien perässä hiihtäminen ja niskaan hengittäminen on paras strategia, kun haluaa ennakoida kulman takaa rynnistäviä psykoja ja hirviöitä tai niskaan rojahtavia ruumiita. Strategiasta huolimatta pari mönsteriä ja ruumispussia pääsi yllättämään. Hengissä kuitenkin ollaan ja yhtä sarjamurhaajatreeniä rikkaampina motelliyöpymisiä silmällä pitäen.

House of Horrorista on päästy ulos hengissä. Hespe ja Päivikki sfinksin (shakaalin, whatever) kynsissä.

Kurkku suorana kiljuimme myös Jurassic Park, Mummy ja The Simpsons -ajeluilla. Ei meillä Suomessa ole tällaisia vuoristoratoja! Ihmettelemistä riitti myös 4D-show'issa, joista ehdimme tsekkaamaan ainakin King Kongin ja Shrekin. Nelosdeestä saimme nauttima muun muassa aasin aivastuksen ja niskassa vilistävien hämähäkkien muodossa.

Universal Studioilta löytyi myös tuttuja. Tupu ja Päivikki Margen kainalossa.
Theme Park -päivän päätteeksi pyörähdimme studio tourilla, jolla ei erikoistehosteita säästelty. Selvisimme hengissä ainakin yhdestä tulvasta ja maanjäristyksestä metroasemalla. Tulipa nähtyä myös War of the Worldsin maahansyöksynyt Boeing ja Desperate Housewivesin Wisteria Lane.

Hertta ja Hespe eivät olleet osallisina tähän onnettomuuteen.
NCIS: Los Angeles -sarjan kuvauksia. Kameraständi oikealla ylhäällä.
Tämä kuva on lavastettu (hymyt ovat kuitenkin aitoja). Ehkä se oikea Hollywood Signkin vielä löytyy.
Illalla päivän urheilusuorituksena oli pesulamatka, joka oli noin kaksi etusormea eli viisisataametristä Google Mapsissä. Valitsimme taas etenemisvaihtoehdoksi kävelyn, joka jaksaa hämmästyttää West Hollywoodissa. Vaatenyssäköinemme sulauduimme hyvin kodittomien joukkoon, mutta ilmeisesti jokin meissä ei kuitenkaan sopinut kuvaan, sillä yksikin setä ihmetteli meille "where's the party". Eihän kukaan LA:ssa kävele, ainakaan pesulaan. Reissun lopputuloksena oli miinus yhdet pikkuhousut ja plus yksi valkoinen toppi. Asiaa tutkitaan.

Viattoman näköiset paidan ryöstäjät. Uhrista tiedetään vain, että hän on ilmeisen pienikokoinen.

 Päivän opetukset:
- Kalifornia kolisee, paukkuu, kirskuu, rätisee, suhisee, soi ja huutaa turvarajat ylittävillä desibelimäärillä. Älä poistu hotellihuoneesta ilman korvatulppia.
- Älä luota sormimittaan.
- Älä käytä kaikkia quartereita kolikkopuhelimiin ja parkkimittareihin. Niitä tarvitsee myös kolikkopesulassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti