perjantai 17. syyskuuta 2010

Sleepless in Ghetto


Aamu Anaheimissa alkoi aurinkoisesti. Koko päivä oli varattu Disneyland-vierailuun. Huiman Universal Studios -vierailun jälkeen odotimme jotain tajunnanräjäyttävää. Valitettavasti paikka ei avoimista lapsenmielistämme huolimatta lunastanut odotuksiamme. Vietimme aamupäivän Disneyland Parkissa, jota tuskin on päivitetty paljon sitten avaamisensa. Pirates of the Caribbean -ajelu oli sympaattinen, mutta muuten laitteet olivat tylsiä ja vanhoja. Hespen päivän kuitenkin pelasti uudelleen näytäntöön otettu George Lucasin ja Francis Coppolan Captain EO -3D-pätkä, jonka kasarimeininki piristi myös Tupua ja Päivikkiä. Loppupäivän osalta emme menettäneet täysin toivoamme, sillä Disneyland Parkin vieressä on California Adventure Park, jonka vuoristorata houkutti meitä puoleensa. 

Walt ja Mickey Fantasylandin satulinna taustanaan.

Pahaa-aavistamattoman tietämättömät ghetto-yöpyjät.
Hespe ja Captain EO.
Upgreidasimme yhden puiston liput kahden puiston park hopperiin ja vaihdoimme puistoa. Universal Studioiden hurjien raidien jälkeen emme löytäneet yhtään yhtä huimaa California Adventure Parkista, mutta California Screamin’ -vuoristorata ja The Twighlight Zone Tower of Terror -hissiajelu tyydyttivät vauhdin ja jännityksen tarpeemme. Ilmeisesti väliin jättämämme Six Flags -vuoristoratahuvipuisto olisi ollut ei sitten ehkä niin lapsenmieliseen makuun sopivampi kuin Disneyland Resort. Toisaalta ilman parempaa tietoa Disneylandinkin väliin jättäminen olisi harmittanut, ja olemme taas kokemusta rikkaampia.

Yöksi ajoimme San Diegoon. Matka sujui car pool -kaistalla rattoisasti. Saavuttuamme hotelliin tajusimme joutuneemme Culver City kakkoseen, joka on edeltäjäänsä huomattavasti pelottavampi. Alakerran yökerhossa, jonka olemassa olosta emme tienneet varausta tehdessämme, liveräppi pauhaa, ja bassot tutisuttavat huoneemme seiniä ja ikkunoita huolimatta siitä, että olemme kolme kerrosta ylempänä. Raivohullut jengiläiset myyvät design-huumeita parkkiksella Hertan vieressä ja TV-uutisissa tiedotetaan San Diegossa riehuvista pedofiileistä, murhamiehistä ja happohyökkääjistä. Onneksi sentään yökerhon edessä näimme myös muutaman söpön ghettopojan.

Ghetossa ei myöskään toimi netti. Joten jos luette tätä bloggausta, olemme selvinneet hengissä yöstä ghetossa.

Päivän opetukset:
- Jos käytät yhtä aikaa samaa leivänpaahdinta toisen hotellivieraan kanssa, muista tervehtiä.
- Jos haluat hurjat kyydit, älä mene laitteeseen, jossa on vanhanaikaiset turvalaitteet.
- Älä yövy ghetossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti